Η παραγωγή κρέατος

 Η παραγωγή του ντόπιου κρέατος του κρεοπωλείου Μαρής  είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητη αγροτική έκταση του Ρεθύμνου και η εκτροφή των ζώων πραγματοποιείται σε εγκαταστάσεις δικές μας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά, ζωοτροφές ποιότητας.

Η εκτροφή ζώων γίνετε σε  ιδανικές συνθήκες από φυτικές πρώτες ύλες.



Η διατροφή τους στηρίζεται αποκλειστικά σε φυτικές τροφές  και σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή παράγεται εκλεκτό, νόστιμο  και εγγυημένο κρέας για τον καταναλωτή.



Τα ζώα στεγάζονται με διαστάσεις και υλικά πλήρως εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα ζώα που επιλέγονται προς κατανάλωση, οδηγούνται με ειδικό  φορτηγό   σε εγκεκριμένο σφαγείο, το οποίο  πληροί  όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται τόσο ως προς την μεταχείριση των ζώων, όσο και προς την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής.



Στα εγκεκριμένα σφαγεία  γίνεται έλεγχος από κτηνιάτρους, του κάθε ζώου τόσο πριν όσο και μετά την σφαγή. Τα σφαγεία που χρησιμοποιούμε, διαθέτουν επιπλέον συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ISO ..)



Βασικό προτέρημα του Κώστα Μαρή  είναι η εγγύηση της καλύτερης ποιότητας των ζώων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

 

Στη συνέχεια το κρέας των ζώων οδηγείται με φορτηγά-ψυγεία προς τεμαχισμό και τυποποίηση με τα πλέον σύγχρονα μέσα στο κρεοπωλείο μας .



Παραγωγή & Επεξεργασία Κρέατος

 

Πώληση Λιανική Χονδρική

Απόλαυσε τα προιόντα μας και πες μας τη άποψή σου.