ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΡΗΣ

 Tο κρεοπωλείο  Κώστας  Μαρής  δραστηριοποιείται στο χώρο του κρέατος  απο το 2007 με κατάστημα στο Σταυρωμένο Ρεθύμνου, με κρέατα δικής μας παραγωγής  προμηθεύοντας το  κατάστημά  μας εκλεκτά, ποιοτικά και πάνω απ’ όλα κρητικά ντόπια κρέατα που φτάνουν στο πιάτο σας πάντα φρέσκα και με όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.


Εντός της ιστοσελίδας μας θα βρείτε φώτο με διάφορα παρασκευάσματα και προϊόντα τα οποία φτιάχνονται στα σύγχρονα εργαστήρια μας με αγάπη και μεράκι για το καλύτερο αποτέλεσμα και την νοστιμότερη γεύση.



Όλα τα κρέατα μας είναι δικής μας παραγωγής και ελευθέρας βοσκής τα οποία μεγαλώνουν στην φάρμα μας. Σας προσφέρουμε χοιρινό κρέας  - μοσχαρίσιο –αρνί – κατσικίσιο  -κοτόπουλα - ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας.


Οι προσπάθειές μας πάντα προσανατολίζονται στην εκπλήρωση των αναγκών του καταναλωτή. 

Τα κρέατα που διαθέτει το κρεοπωλείο μας στο Σταυρωμένο Ρεθύμνου  προέρχονται από τη μονάδα μας  που εκτρέφονται .

Εκτός από την καθημερινή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού σε επίπεδο λιανικής πώλησης, το κατάστημα αναλαμβάνει την τροφοδοσία καταστημάτων στο χώρο της εστίασης, ξενοδοχειακών μονάδων, εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων.


Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με την πεποίθηση ότι η εμπιστοσύνη στην σχέση επαγγελματία - πελάτη δεν αποκτάται ποτέ μόνιμα, είναι προσωρινή καθώς κερδίζεται καθημερινά. Γι' αυτό και εμείς κάθε μέρα δουλεύουμε ακατάπαυστα για να σας αποδείξουμε ότι η επιλογή σας προς το κρεοπωλείο μας είναι η πιο σωστή.


Ελάτε στο κρεοπωλείο μας και μάθετε πως να επιλέγετε τα σωστά κομμάτια κρέας, ανάλογα με το τι θέλετε να μαγειρέψετε. Για να έχετε πάντα φρέσκο κρέας για εσάς και για αυτούς που αγαπάτε.